Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Lån 2018
Kreditkort
A-kasse
Forsikring
 

Penge, hvem mangler???

     

Forsiden  Låneoversigten Kreditkort Forsikring A-kasse 

Lån penge til din næste bil

På tide med en ny bil?

Find forskellige lån her!

 

Har du en bil, der har set bedre tider, og er det på tide at få skiftet den gamle skrammelkasse ud med en ny og bedre en af slagsen, kan det være, det tidspunkt er kommet nu. Men hvor finder man lige pengene til udbetalingen på bilen, hvis man ikke har den største opsparing stående, som man bare kan trække af? En måde kan være at låne sig til udbetalingen, hvis man ellers mener, at der er fine muligheder for at betale af på lånet i løbet af den kommende tid.

Skal den være ny eller brugt?

Inden du går ud og låner penge, er det måske en god ide at beslutte dig for, om det skal være en spritny eller brugt bil. Der er mange, der vælger at købe en brugt bil, når de gamle skal skiftes ud, og det er da også muligt at finde rigtig gode og lækre brugte biler. Men det er selvfølgelig helt op til dig, om det skal være en ny eller brugt model. En brugt bil koster ikke så meget her og nu, men kan muligvis løbe op på sigt med højere brændstofsforbrug osv.

Kviklånet kan være din løsning

Selvom kviklån for mange er lig med små lån, der primært bliver brugt på sjov og fornøjelser, er det også muligt at låne højere beløb på den måde. Du kan sagtens låne nok penge hos en kviklånsudbyder til at kunne betale udbetalingen på en ny bil. Så hvis du ikke gider at gå i banken for at låne penge, eller hvis det bare ikke er en mulighed for dig, kan du jo overveje at låne pengene via et kviklån. Der er mange udbydere på markedet, så det burde ikke være svært at finde frem til et fint sted at låne pengene.

Skal du låne til hele bilen eller bare udbetalingen?

Alt afhængig hvor du vælger at købe din bil, kan det være værd at overveje, om du skal låne til hele bilen i banken eller hos kviklånsudbyderen, eller om det er nok at låne til udbetalingen og så få resten finansieret hos bilforhandleren. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du vælger at købe din bil, og så er det jo også op til dig, om du vil skylde penge det ene eller det andet sted, eller måske endda begge steder. Det er ikke alle, der er vilde med at skylde penge til mere end en kreditor.

 

 

Hvor skal du rejse hen? Find de billigste priser på din rejse her!
Sorte sokker til billige priser

 

 -Lån på 15 minutter - Klik her!-Lån trods RKI - Klik her!    -Lån penge -Klik her! Lån   -SMS lån -Klik her!
Søg lån  -  Forskellige låne måder  ASE A-kasse   Vær opmærksom ved SMS lån - Klik her! A-kasser i Danmark
Forbrugslån  -  Billige lån  - Skift bank

Vil du havde lånetilbud på mail?
Så tilmeld dig og deltage samtidig i konkurrencen om en biograftur!

Klik her!

 

 

 

 

 

Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Få flere tilbud på lån her!