Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Lån 2018
Kreditkort
A-kasse
Forsikring
 

Penge, hvem mangler???

     

Forsiden  Låneoversigten Kreditkort Forsikring A-kasse 

Skift bank i dag og spar penge i morgen.


Find din nye bank online. Det er både nemt og enkelt, at skifte bank i Danmark. Mange ved det bare ikke. Din nye bank klare det hele for dig. Du skal bare skifte bank og spare penge - Dejligt ikke?

 

Kan du også spare penge ved at skifte bank?

Du skal vel komme an på en prøve. Det eneste det koster dig er tid. Der er mange måde at komme i gang på. Den første er at tage fat i 2-3 banker og få et tilbud fra dem. Normalt skal du ned til et møde hos din nye mulige bank, så det koster 2-3 møde og derefter tiden med at sammenligne tilbud.

En anden måde, at gøre det på, er at bruge en af de online muligheder der findes i dag. F.eks. MyBanker - Find din nye bank. Der findes dog også andre tjenester, som du kan bruge.

Fælles for disse tjenester er at du svar på nogle spørgsmål om din økonomi, som f.eks. har du hus, bil osv. Det tager ikke lang tid. Derefter får du op til 3 tilbud fra forskellige banker. Du kan nu stille og roligt kigge dem igennem.

Fandt du den billigste bank og er klar til bankskift?

Når du finder det bedste tilbud, så vil jeg tage et møde med den bank. Det gør at du får klarhed over det hele og du kan stille de spørgsmål, som du helt sikkert har.

Når alt er på plads, så er du klar til et bankskift.

Som du kan se, så bruger man ikke så meget tid på det hvis man bruger de online tjenster. Du kan faktisk også bruge dem til at tjekke om din egen bank er for dyr.

Hvor meget skal jeg spare for at skifte bank?

Uha, det er et godt spørgsmål. Der er desværre ikke en gylden regel på hvor meget du skal spare for at det kan betale sig. Det er jo meget forskelligt hvad man vil bruge af tid på at spare f.eks. 1.000,-

Har du en af de dyreste banker i Danmark og skifter til en af de billigste, så kan der være flere tusind kroner at spare om året på at skifte bank.

Du kan læse meget mere om bankskift i FinansDanmarks pjece her!

Find en billigere bank - Indhent tilbud fra bankerne her og sammenlign deres priser.

Hvor skal du rejse hen? Find de billigste priser på din rejse her!
Sorte sokker til billige priser

 

 -Lån på 15 minutter - Klik her!-Lån trods RKI - Klik her!    -Lån penge -Klik her! Lån   -SMS lån -Klik her!
Søg lån  -  Forskellige låne måder  ASE A-kasse   Vær opmærksom ved SMS lån - Klik her! A-kasser i Danmark
Forbrugslån  -  Billige lån  - Skift bank

Vil du havde lånetilbud på mail?
Så tilmeld dig og deltage samtidig i konkurrencen om en biograftur!

Klik her!

 

 

 

 

 

Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Få flere tilbud på lån her!