Forbrugslån

Forbrugslån
Behov for flere penge til forbrug, så kan forbrugslån være en mulighed for dig. Du kan låne mellem 1.000 og op til 75.000 kr. nemt og uden at skulle fortælle hvad du bruger pengene til. Da udbyderne ikke blander sig i hvad du skal bruge dit forbrugslån til. Du får hurtigt svar på de fleste ansøgninger og penge på din konto inden for få dage og nogle gange inden for få timer.
Forbrugslån fra forskellige udbyder.
I denne oversigt over forbrugslån finder du dine muligheder. Du søger online og får svar over mail.
Du kan låne til dine drømme her:

Hvad skal man kigge efter ved et forbrugslån?

Hvad skal man kigge på ved forbrugslån og hvilke fælder er der. Det er noget af det vi kigge på her.
Fordele ved forbrugslån online:
Hurtigt svar
Nemt at ansøge
Penge hurtigt på kontoen
Ikke så mange krav
Du kan søge hjemmefra
Ulemper:
Lidt for nemt
ÅOP kan være meget høj
Afdrag hver måned kan være for lavt i forhold til renter.

Derfor er der nogle ting du skal kigge efter, inden du optager lån.

ÅOP er lavet for, at du som forbruger kan sammenligne de forskellige lån og lånetyper. Det kan du også, men på korte lån (sms lån) er ÅOP meget høj, da du nogle gange kun låner i 30 dage. Så det du skal gøre er at finde 2-3 lån som har samme beløb og løbetid, så kan du se hvilke ÅOP der er mindst og vælge dette. Alle låneudbyder skal oplyse ÅOP.
En anden af ulemperne er at det er lidt for nemt. Hvordan kan det være en ulempe? Jo, det er klart en ulempe, som mange overser. Da du måske har penge på din konto inden for få timer og kan begynde at bruge af dem. Det er nemlig en god idé at ”sove” på de forskellige lånetilbud inden man siger ja tak. Da du skal huske : TÆNK DIG OM! Inden du optager forbrugslån. Da alle lån skal betales tilbage på et tidspunkt og det er med renter og gebyr.

Hvem kan optage et forbrugslån?

Der er en del krav som man skal opfylde for at få et forbrugslån, dog mindre krav end banken. Derfor er det nemmere at få en forbrugslån online end lån i banken. Ikke alle udbyder har samme krav, men normalt skal man være fyldt 18 år. (enkle udbyder har krav om 20 eller 25 år). Et andet krav er at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor registret. Dette krav stille de fleste udbyder, der kan dog være enkle der ikke har dette krav.

Det er forskelligt hvad du skal oplyse for at søge, men her er nogle af de oplysninger der normalt skal oplyses:
Navn
Adresse
Email
Alder
Indkomst
Bankkonto
NemID
Telefonnummer
De fleste stille også krav om at du er dansk statsborgerskab og fast indkomst.

Er Forbrugslån dyrere end banklån?

Normalt er svaret på dette spørgsmål JA. Men igen som tidligere nævnt, så sammenlign ÅOP. Da det giver dig svaret.

Men hvorfor så tage et online forbrugslån? Her er svaret fordi det er nemt og du ikke skal stille sikkerhed for lånet og ikke skal give så mange oplysninger som i banken. I banken spørger de også efter hvad du skal bruge dit lån til og det er ikke sikkert at du har lyst til at fortælle det.
Der er også stor forskel på hvad kunder betaler i rente i banken. Da nogle banker kigger på din økonomi og derfor kan komme til at betale en højere rente.
Så man kan ikke altid svare ja eller nej til dette spørgsmål. Faktisk udbydes nogle af forbrugslån af bankerne. F.eks. er SparXpres en del af Spar Nord. Så bankerne udbyder også forbrugslån uden så mange spørgsmål.
Et godt råd:
Tænk dig om! Ja, så nemt er det.