Kreditkort

Kreditkort – Få kredit på dine køb

Her på denne side finder du forskellige kreditkort eller kort der giver kredit!
Det kan være mastercard, indkøbskort, benzinkort, visakort o.s.v. Fordelen er at du først betaler senere.
Men modsat forbrugslån, så betaler du kun rente af det beløb, som du har brugt.

Kreditkort – Mastercard og andre kort online.

Jagten på de bedste og billigste kreditkort er det vi gør her på siden.

Der findes mange forskellige typer af kreditkort. Hvor Visa og MasterCard er de 2 mest kendte og faktisk også er dem de fleste andre kreditkort er bygget på. Hvis man kan sige det sådan. De fleste kender vel også Visa/dankort som så er 2 typer der er bygget sammen til et kort.

Bemærk, siden er et kommercielt site.

Benzinkort:

Ok Benzinkort er en anden type af kreditkort. På et Benzinkort kan du ikke hæve penge, men du kan tanke benzin og få kredit. Du kan så tanke din bil hele måneden også få en samlet regning til d. 1. i næste måned.
Så ud over at du får kredit, bliver det også nemt for dig at styrer. Da du jo kun får 12 regninger om året på benzin, som så trækkes automatisk på din konto.

Det du skal være opmærksom på ved kreditkort er ÅOP og årlige Gebyr. 

Det mest kendte kort er MasterCard

Du kender det sikkert, navnet MasterCard. Det er kortet som er på mange forskellige bankkort. Når du bestiller et kort i banken, så er det næsten altid et Visa eller et MasterCard. På Visakortet trækker banken penge med det samme, mens et Master Card giver kredit.

Fordele og ulemper med de forskellige kort, kan du få oplyst i din bank. Da de har forskellige fordele i forskellige banker.

Tip : Pres altid din bank og tag ikke det første og bedste tilbud de kommer med. Undersøg mulighederne inden du siger ja tak til din bank. Både når det er lån eller kort.

God dag.