A-kasse

A-kasse: Find en billig a-kasse og spar mange penge hver måned.

Find den billigste A-kasse i Danmark. Hurtig og nem oversigt til dig. Med eller uden fagforening
Vi laver en prissammenligning, så du har mulighed for at tjekke priserne på den billigste Akasse. Mange A-kasser tilbyder rabataftaler på forskellige ting. Husk – Akassen Kontingentet kan trækkes fra i skat. Find den billigste A kasse i vores liste og prisen på fagforening.

Find en billig a-kasse!

Der er penge at spare hver måned, ved at tjekke prisen på din a-kasse!

I disse tider kan det være trygt at være i en A-kasse, da det ikke altid er så nemt at få et job. Skulle du miste dit job, så vil du med en Akasse få dagpenge.

Billig a kasse finder du her i dag

Bemærk: denne side er et kommercielt site. Dvs. vi tjener penge på at henvise til a-kasser. Derfor er alle A-kasser i Danmark ikke med.

Prissammenligning af a-kasse

Der findes rigtig mange a-kasser på det danske marked og det kan være rigtig svært at, finde den helt rigtige a-kasse til dit behov. Der er en del ting man skal kigge på når man skal vælge akasse, men først og fremmest skal man gøre sig selv klart hvad der er vigtigt for dig. Du skal gøre dig klart at dagpengesatsen er den samme lige meget hvilken akasse du vælger. Det vil sige at går du kun op i at være sikret dagpenge ved arbejdsløshed, så kan det i rigtig mange tilfælde, være en fordel at vælge en af de billigste a-kasser.

Fastsættelse af dagpengesatsen i Danmark

Det er den danske stat der fastsætter dagpengesatsen og dit valg af a-kasse gør hverken fra eller til. Hvis du derimod også vælger at melde dig ind i en fagforening, så kan det være en god ide at kigge dig lidt bedre for. En fagforening har langt flere arbejdsområder end en a-kasse, og hvis du vil meldes ind i en fagforening kan det være en god ide at vælge en, som kender til din branche.

Du skal være 100 % klar over at en fagforening ikke sikre dig dagpenge ved arbejdsløshed, det er udelukkende a-kassen der sikre dig økonomisk. Derfor er en fagforening heller ikke en ikke en alene stående forsikring, stort set alle tegner forsikringen sammen med en a kasse.
FRIE Funktionærer
ASE A-kasse