Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Lån 2018
Kreditkort
A-kasse
Forsikring
 

Penge, hvem mangler???

     

Forsiden  Låneoversigten Kreditkort Forsikring A-kasse 

 

A-kasse: Find en billig a-kasse og spar mange penge hver måned.

Find den billigste Akasse i Danmark. Hurtig og nem oversigt til dig. Med eller uden fagforening
Vi laver en prissammenligning, så du har mulighed for at tjekke priserne på den billigste A-kasse. Mange A-kasser tilbyder rabataftaler på forskellige ting. Husk - A-kassen Kontingentet kan trækkes fra i skat. Find den billigste A-kasse i vores liste og prisen på fagforening.

 

 

 

Find en billig a-kasse!

Der er penge at spare hver måned, ved at tjekke prisen på din a-kasse!

I disse tider kan det være trygt at være i en A-kasse, da det ikke altid er så nemt at få et job. Skulle du miste dit job, så vil du med en A-kasse få dagpenge.

Billig a kasse finder du her i dag

Bemærk: denne side er et kommercielt site. Dvs. vi tjener penge på at henvise til a-kasser. Derfor er alle A-kasser i Danmark ikke med.

Prissammenligning af a-kasse

Der findes rigtig mange a-kasser på det danske marked og det kan være rigtig svært at, finde den helt rigtige a-kasse til dit behov.

Der findes rigtig mange a-kasser på det danske marked og det kan være rigtig svært at, finde den helt rigtige a-kasse til dit behov.

Der findes rigtig mange a-kasser på det danske marked og det kan være rigtig svært at, finde den helt rigtige a-kasse til dit behov. Der er en del ting man skal kigge på når man skal vælge a-kasse, men først og fremmest skal man gøre sig selv klart hvad der er vigtigt for dig. Du skal gøre dig klart at dagpengesatsen er den samme lige meget hvilken a-kasse du vælger. Det vil sige at går du kun op i at være sikret dagpenge ved arbejdsløshed, så kan det i rigtig mange tilfælde, være en fordel at vælge en af de billigste a-kasser. Det er den danske stat der fastsætter dagpengesatsen og dit valg af a-kasse gør hverken fra eller til. Hvis du derimod også vælger at melde dig ind i en fagforening, så kan det være en god ide at kigge dig lidt bedre for. En fagforening har langt flere arbejdsområder end en a-kasse, og hvis du vil meldes ind i en fagforening kan det være en god ide at vælge en, som kender til din branche. Du skal være 100 % klar over at en fagforening ikke sikre dig dagpenge ved arbejdsløshed, det er udelukkende a-kassen der sikre dig økonomisk. Derfor er en fagforening heller ikke en ikke en alene stående forsikring, stort set alle tegner forsikringen sammen med en a-kasse.
FRIE Funktionærer
ASE A-kasse
 

 

Hvor skal du rejse hen? Find de billigste priser på din rejse her!
Sorte sokker til billige priser

 

 -Lån på 15 minutter - Klik her!-Lån trods RKI - Klik her!    -Lån penge -Klik her! Lån   -SMS lån -Klik her!
Søg lån  -  Forskellige låne måder  ASE A-kasse   Vær opmærksom ved SMS lån - Klik her! A-kasser i Danmark
Forbrugslån  -  Billige lån  - Skift bank

Vil du havde lånetilbud på mail?
Så tilmeld dig og deltage samtidig i konkurrencen om en biograftur!

Klik her!

 

 

 

 

 

Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Få flere tilbud på lån her!