Lån på 15 minutter

Lån op til 75.000 kr. uden at stille sikkerhed hos LånLet.
Brug pengene som du vil,
ansøg online og du har svar inden for 15. min.
Klik her

LånLet -tilbyder hurtigt svar og penge i morgen.
Underskriv med NemID og pengene sættes til overførsel samme dag.

 

Få et lånetilbud i dag. Svar hurtigt.

Jagten på det hurtige lån, kan være svært, da rigtig mange først giver svar efter flere dage. Men ikke her! Her har vi lån på 15 minutter. Så fra at du har ansøgt om lån, til at du får svar er på kun 15 minutter.
Det hurtige svar giver ikke en højere rente end andre forbrugslån. Det er klar at renten sikker er højere end den du vil betale i banken. Men banken skal også bruge længere tid på at godkende og inden de udbetaler kan der gå en hel uge. Chancen for et lån i banken er også mindre end et online lån. Det er derfor at online udbyderne skal have lidt mere i rente, da de løber en større risiko på hurtige lån. Når man kun skal bruge 15 minutter på et lån, så kan man ikke nå at tjekke alle ting og risikoen vil være større og derfor den lidt højere rente.
25.000 kr på bare 15 min.
Beløbet kan være 25.000 kr. eller mindre helt op til dig. Du bestemmer selv når du søger online om beløbet skal være 25.000 eller f.eks. 75.000 kr. Det er dejligt nemt.
Kig dig for inden du låner på 15 minutter.
Kig efter hvad andre tilbyder af lån og ÅOP. ÅOP er den samlet omkostning på lånet. Så har du mulighed for at samligne de forskellige lån