Spær kviklån eller slip af med det.

Det er utroligt nemt at låne penge i dag. Faktisk for nemt. Især hvis du ikke kigger dig for og får skrevet under på et dyrt lån.

Kviklån er kortfristede lån, hvor du skal betale pengene tilbage inden for meget kort tid, f.eks 14 dage til måske 2 måneder.

Låneudbyderne kan kan skrive en masse i betingelserne, som du måske ikke får læst, da du bare så gerne vil have den nye iPhone.

Kan man spærre for kviklån?

Desværre ikke rigtigt, men står du i RKI er du spærret hos en del udbyder, dog ikke alle. Nogle udbyder har så travlt med at låne penge ud, at de ikke får tjekket i RKI.

Så det er ikke nemt at blive spærret for kviklån.

Jeg har dog nogle tips til at slippe af med kviklån og få en bedre økonomi.
Det kommer jeg ind på i de næste afsnit herunder.

Jeg skylder penge til et kviklån og det er dyrt.

Det kan være dyrt at komme ud af et kviklån, men tjek lige om der står noget om, at du kan komme ud af lånet fra dag til dag.

Der er faktisk mange kviklån der har dette i deres betingelser. Det betyder at du ved at betale alt hvad du skylder dem, så er du gældfri. Dette kan være en stor fordel, hvis du kan låne penge et andet sted, som ikke tager så store renter. Det kan f.eks. være hos familien, i din bank eller et forbrugslån som ikke har så høje renter.

Har du et kviklån som du ikke betaler af på, kan det løbe op i mange, mange penge som du betaler i renter og gebyr. Derfor gælder det om at komme ud af det hurtigt.

Ingen penge uden et kviklån

Du har et penge behov og kan kun få det dækket ved at tage et kviklån. Du har ikke andre muligheder eller har du?

Der er faktisk andre muligheder for at skaffe penge uden et kviklån. Hvis du spørger mig, så skal kviklån være det sidste sted du kigger efter penge.

Jeg har lavet en lille liste om hvordan du kan skaffe ekstra penge. Det er ting du skal overveje inden du optager et kviklån!

 1. Sælg ting du ikke bruger på DBA eller gennem en af de mange Facebook salgssider. Du går faktisk hurtigere end du tror og vi har nok alle et eller andet som vi ikke bruger mere. Det er det tip jeg anbefaler som KLART første mulighed du skal prøve!
 2. Spørg i din egen bank. En kassekredit er ikke dyr og du betaler kun renter af det du har brugt. En rigtig god løsning. Det eneste problem er at banken kan sige Nej. Siger banken nej, så gå tilbage til råd nummer 1, har du ikke et eller andet der kan sælges?
 3. Spørg din familie. Tit skal de ikke have renter og gebyr. MEN det er vildt vigtigt at du betaler tilbage som aftalt! Det er din familie. Siger familien nej, så gå tilbage til råd nummer 1, har du ikke et eller andet der kan sælges?
 4. Søg et alm. forbrugslån på nettet. Dette kan også være dyrt, men hvis du læser betingelserne igennem og renten er lav. SÅ kan et forbrugslån på nettet være en løsning. Det kommer klart før kviklån.
 5. Tag et ekstra arbejde. Der er mange steder du kan få et ekstra arbejde. F.eks. som kassemedarbejder i en butik. Det kan måske være 5-10 timer ekstra om ugen. Det giver faktisk en god ekstra indtægt. Det lyder måske som et “lorte” råd, men hvis man vil have, så må man også yde. Så bare i gang!

Jeg håber du kan bruge nogle af de råd, som jeg har skrevet. Eller at de har fået dig til at tænke! især inden du optager et kviklån.

Sådan spærre du for Kviklån i Danmark!

Faktisk er det nemt med denne lille guide:

 1. Spar op.
 2. Brug penge.
 3. Spar op.
 4. Brug penge.
 5. Spar op.
 6. Brug penge.
 7. osv. osv…..

Ja, så nemt kan det være…..

Ja, okay. Jeg ved godt det var lidt over stregen, men det er jo faktisk sandt.

God dag derude i det store Danmark.